Tilaus- ja sopimussehdot

Voimassa 01.02.2019 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Deego Finland, joka on Kuvatoimisto Rodeo Oy:n aputoiminimi  (Y-tunnus: 0980144-5). Myymme tuotteita pääsääntöisesti täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Verkkokurssit tuotteena

Verkkokurssi tuotteena on digitaalinen tuotos. Jokaisesta kurssista on saatavilla ilmainen osio, jonka tarkoitus on auttaa ostopäätöksen tekemisessä. Haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi, joten annamme tuotteillemme 100  % tyytyväisyystakuun 30 päivän ajaksi ostopäivästä. Tämän lisäksi tarjoamme tuona aikana ongelmatilanteissa ilmaista neuvontaa siitä, mitä videoinnissasi on pielessä, jos kurssin sisältämiä ohjeita ei vain saa siirrettyä käytäntöön. Ostettu käyttölisenssi on henkilökohtainen. Jos tarvitset organisaatiolle enemmän kuin yhden lisenssin, ota yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@deego.fi).

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.deegokouluttaa.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • laskun loppusumman
  • Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

(Klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana.)

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa https://www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitusaika

Tuotteet ovat pääosin digitaalisia tuotteita, johon on välitön pääsy.

Jos tuotteeseen ei pääse heti, tästä on ilmoitettu tuotetta myytäessä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteet ovat pääosin digitaalisia tuotteita, jolloin toimituskuluja ei ole. Poikkeuksista ilmoitetaan viimeistään kassasivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Ostaminen meiltä on riskitöntä! Jos et pysty videon sisällöllä tuottamaan peruslaadukasta videosisältöä asiantuntijaviestintäsi tueksi 30 päivän sisällä ostosta, palautamme rahasi takaisin. Edellytämme, että olet tutustunut harjoituksiin, hankkinut tarvittavan peruskaluston, jos sitä ei sinulla vielä ole, ja lähetät meille linkin videoon, jota voimme tarkastella. Haluamme auttaa jokaista ihmistä tuottamaan parempaa videota omilla laitteillaan. Pysymme ystävinä palautuksen jälkeenkin!

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

tilausvahvistuksen numero

pankkitilinumerosi

Palautusosoite:

juha@deego.fi

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus- ja sopimusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin. Tilatessaan tuotteen asiakas vakuuttaa, että on tutustunut voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Deego on Kuvatoimisto Rodeo Oy:n aputoiminimi. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.